KM Clean air tuotteet ja koronavirus

Covid-19 epidemia häiritsee monia yhteiskunnan osa-alueita ja uhkaa ihmisten terveyttä. Vector Teamissa toivomme osaltamme KM Clean Air tuoteperheen auttavan taistelussa pandemiaa vastaan.

Ilmanpuhdistimet auttavat vähentämään virusten määrää ilmassa. Ilmanpuhdistin ei kokonaan poista viruksia ilmasta, mutta vähentää ilmassa leijuvia partikkeleita ja ilman epäpuhtauksia.

Tuotteet on suunnattu yritys- ja ammattikäyttöön. Laitteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa yli 40 vuoden kokemuksella.

Aalto Yliopiston videossa näkyy tutkijoiden mallinnus aerosolipilven leviämistä. Linkki tiedotteeseen.

Ilmanpuhdistimia käytetään esimerkiksi seuraavissa kohteissa

  • Apteekit
  • Sairaalat
  • Laboratoriot
  • Ruokateollisuus
  • Ruoka-kaupat
  • Julkiset tilat
  • Vanhainkodit


Huonekohtaiset ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimet auttavat vähentämään bakteereita, viruksia ja muita ilman epäpuhtauksia.

Tilatut tuotteet on helppo ottaa käyttöön eivätkä ne vaadi erillistä seinäasennusta, meiltä löytyy myös seinälle asennettavia malleja.

  Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


  Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Suojakaapit

Pystyvirtausperiaatteella toimivat luokan II suojakaapit on suunniteltu aseptista työskentelyä ja myrkyllisten aineiden annostelua varten. Laite suojaa työntekijää imuvirtauksella altistumiselta käsiteltäville aineille ja steriili laminaarivirtaus suojaa käsiteltävää tuotetta epäpuhtauksilta.


Laminaarivirtauskaapit

Aseptiseen työskentelyyn suunnitelluilla laminaarivirtauskaapeilla saadaan työskentelytila bakteerittomaksi laminaarisella, steriilillä ilmavirralla. Virtausnopeutensa ansiosta ilmavirta estää myös epäpuhtauksien kulkeutumisen ympäröivästä ilmasta tai työntekijästä itsestään työskentelytilaan.

  Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.


  Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Potilaskohtainen puhdastila

Potilaskohtaista puhdastilaa tarvitaan muun muassa palovammojen avohoidossa, leukemiapotilaiden hoidossa, luuydinsiirtojen esi- ja jälkihoidossa sekä muissa tilanteissa, joissa potilaan infektioriskin minimointi on välttämätöntä.

Ota yhteyttä

Autamme löytämään sinulle sopivat puhtaan ilman ratkaisut.

Andrew Siminson

Sähköposti. andrew.siminson (at) vectorteam.fi

Puh. 0207 430 636

GSM. +358 40 543 7062